Primörpremiär 17-18 juni!

04.06.2023

Äntligen är det premiär för 2023 års säsong av vårt KRAV-certifierade självplock och sommarcafé!
Vi bjuder på en fantastisk dag fylld med härliga aktiviteter, god mat och spännande möjligheter att lära sig mer om odling.


Dagarna inleds med ett härligt yoga-pass i det gröna med Mysan från MyYoga, kl 9.30, följt av förtur på självplocket. Vi bjuder även på en stärkande smoothie och kaffe efter passet (förbokning rekommenderas, dropin i mån av plats).

Under junimånaden kommer våra odlingar att erbjuda massor med olika primörer - allt från färgglada rödbetor till doftande dill och krispig grönkål. Vi har även sallat, rädisor förhoppningsvis färskpotatis till midsommarlunchen(!) och mycket mer.
För att hjälpa dig att lyckas med din egen odling, har vi även grönsaksplantor till försäljning och vi kommer att dela med oss av värdefulla odlingstips och tricks.
För de små entusiasterna har vi en provapåodling, där barnen får lära sig grunderna i att odla sina egna grönsaker, plantera, så och ta med sig plantor hem.

För den hungrige erbjuder vi en fräsch salladsbuffé, och som alltid finns det våfflor, hembakade sötsaker och läckra smörgåsar att njuta av.
Så kom och fira premiären med oss och upplev en dag full av smaker, grönska och lärande!

Yogapasset kostar 120 kronor och bokas via granelundsodlingar@gmail.com eller via Facebook-meddelande till oss, specificera då vilken dag det gäller.
Medtag egen yogamatta.