våra odlingar

Att odla mat är det roligaste vi vet!

Känslan av att skörda årets första rödbetor i maj, första spetskålen i juni eller årets pumpor i september är svårslagen.


Att dessutom få dela med sig av det vi skapar till restauranggäster och middagsbord är ren lycka.


Vår odling är väldigt småskalig i jämförelse med de flesta grönsaksproducenter; vi odlar på en yta av ca 2000 kvadratmeter och en bred variation av grönsaker.

Grönsakskassar
Grönsakskassar

Vår storlek gör att vi har mycket direkt kundkontakt och vi levererar och säljer oftast grönsakerna samma dag som de skördats.

En annan fördel med vår skala är att våra odlingsmetoder inte är beroende av stora dieselslukande traktorer. Vi gör det mesta med handkraft och innovativa handredskap istället. Då får vi dessutom träningen på köpet!

Våra odlingar i april
Våra odlingar i april

För oss är hänsyn till miljön av största vikt.
Vi använder oss inte av någon konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel (även om vi inte är certifierat ekologiska).

Istället för att bryta ner den struktur och det mikroliv som vi har i  jorden, jobbar vi ständigt med att bygga upp den.
Det hjälper och bidrar i sin tur till starka och näringsrika grödor.


Följ oss gärna på Facebook och Instagram