aktuellt

16/6 öppnar vi för tredje året vårt självplock där ni kan plocka färska och obesprutade grönsaker i en lugn och härlig miljö. När ni är färdiga kan ni ta en fika och kanske klappa på barnens favoriter: minigrisarna Bacon och Molly!

Vi kommer även, om vädret tillåter, att duka upp en salladsbuffé bestående av våra egna grönsaker,...

Men hur lyckas man då plantera ut sammanlagt en bra bit över hundratusen plantor (okej, dom flesta är små små spenatplantor som sitter lite i grupp, men ändå) på mer eller mindre en och en kvarts person (att ta hand om en bebis kräver ju faktiskt nästan en heltidstjänst)?

Grönsaksbönderna som odlar flera hektar grönsaker har ju fiffiga...

Vi får ibland frågan vad vi gör under vintern när det inte går att odla utomhus. Särskilt mina äldre barn tycker att vi bara sitter och slappar hela dagarna, och vid första anblick kan det kanske verka så. Självklart är det inte lika arbetsintensivt som under resten av året, och visst går allt lite grann på halvfart, men här är...

Nu under lågsäsong har vi äntligen fått tiden att bygga klart vår hemsida.
Här hittar ni mer ingående information om oss och våra odlingar och kommer förhoppningsvis få ta del av lite längre tankar kring vårt arbete och händelser rörande det.
Vi kommer såklart också att lägga upp aktuell information om var, när och hur ni kan ta...

Nu börjar vi nästa era i Granelunds Odlingar!
Framöver kommer ni som restaurangkunder hitta delar av vårt utbud via Örebro Trädgårdshall.
Superkul och superspännande att få sprida vår goda mat till ännu fler! Det här kommer bli ett roligt år!! 🥕🥦☘️🌱🌿


Följ oss gärna på Facebook och Instagram